Σελίδες

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

7η ΑΝAΒΑΣΗ ΚΑΪΜAΚΤΣΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ 2024 (ΟΡΘΟ)

  

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

7η «ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ»

 Ο αγώνας Θα είναι διασυλλογικός και θα συμμετέχουν μόνο αθλητές με δελτία 

Ο Ποδηλατικός σύλλογος ΠΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ σε συνεργασία με τον σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, τον Πολιτιστικό σύλλογο Κερασιάς Έδεσσας και την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου διασυλλογικό αγώνα Δρόμου Ανάβασης ποδηλασίας 7η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ με την έγκριση της Ε.Ο.Ποδηλασίας, σε μαζική εκκίνηση, στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ,ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ .

 

Περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

09:00 Άνοιγμα Γραμματείας για υπογραφή στα Φ.Α.

90:30 Τεχνική ενημέρωση των Αρχηγών των Ομάδων

10:30 Εκκίνηση όλων των κατηγοριών

14:30                  ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

 

Διαδρομή:

Εκκίνηση από το κέντρο της Έδεσσας(τοποθεσία Μικροί Καταρράκτες (προεκκίνηση τα πρώτα 2.5χλμ)

 

Εκκίνηση  Εκκλησία Αγίας Βάσσας, Λύκους, Κερασιά, Τερματισμός το καταφύγιο του χιονοδρομικού κέντρου του όρους Καϊμακτσαλάν σε υψόμετρο 2040 μέτρα

Συνολική απόσταση: 34,1χλμ. και υψομετρική διαφορά 1829 μέτρα

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα σωματεία – μέλη της

ΕΟ.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι σε ισχύ για

το 2024

 

Σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, που διοργανώνονται από αθλητική ομοσπονδία και τις ενώσεις αυτής, έχουν τα σωματεία που έχουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και έχει εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. για το 2024.

 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων με δελτία στο email xrodif@yahoo.gr μέχρι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 ώρα 14:00.  (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση συμμετοχής ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το έντυπο που στέλνει ο σύλλογος προς αυτό το σκοπό και να αναγράφεται ο προπονητής και ο


εκπρόσωπος (αρχηγός) της ομάδας, καθώς το κινητό τους και το email τους. Ο αρχηγός της ομάδας πρέπει να έχει δελτίο με UCI ID, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

 

Η  δήλωση συμμετοχής θα αποστέλλεται σε μορφή excel όπως ακριβώς είναι συνημμένη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε pdf, φωτογραφία ή άλλη μορφή σκαναρισμένη κλπ, με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία. Εάν δεν είναι πλήρης δεν θα γίνεται αποδεκτή.


ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Ορίζεται παράβολο συμμετοχής στα 15 ευρώ για όλους,

Το παράβολο μπορεί να κατατίθεται στη τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό

GR7001712260006226010259177 στο όνομα Δραγούμης Σωτήρης

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ:

 

Η  Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00 την ημέρα των αγώνων. Τους αριθμούς παραλαμβάνει ο δηλωμένος εκπρόσωπος ομάδας και ΜΟΝΟ αυτός, αφού προσκομίσει τα δελτία των αθλητών και τις Κάρτες Υγείας τους.

 

Κανένας αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει αν έχει το δελτίο αλλά δεν έχει την κάρτα Υγείας.

 

Τα Σωματεία να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών. 

 

Δεν θα γίνεται δεκτός στον αγώνα, αθλητής χωρίς κάρτα υγείας ή βεβαίωση ιατρού!!

 

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:

 

Προσέλευση αθλητών από 70΄ έως και 15΄λεπτά πριν την εκκίνησή τους, με την αγωνιστική τους εμφάνιση και τους αριθμούς τοποθετημένους. Προσέλευση ανά ομάδα.

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

 

Το Τεχνικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο της εκκίνησης στις 90:30 την ημέρα του αγώνα, και η συμμετοχή περιορίζεται αυστηρά και ΜΟΝΟ σε έναν εκπρόσωπο ανά ομάδα.

 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

 

Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ. Επίσης σε ισχύ η εγκύκλιος 11-2022 (αγώνες Αναβάσεων)



ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (Αγώνας Ανάβασης):

 

Δεν επιτρέπεται συνοδευτικό όχημα για κανέναν αναβάτη. Η διοργάνωση θα παρέχει ικανό αριθμό ουδέτερων σέρβις, καθώς θα ορίσει και ζώνη τροφοδοσίας – τεχνικής βοήθειας, που θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι αγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ) και να κινούνται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας .Θα υπάρχουν στελέχη της Τροχαίας σε καίρια σημεία (διασταυρώσεις) και εθελοντές που θα διευθετούν την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Θα υπάρχει γιατρός στην διαδρομή του αγώνα και υποστήριξη από το ΕΚΑΒ Έδεσσας

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

 

1ος Νικητής Κύπελλο - Χρυσό μετάλλιο - Δίπλωμα 2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο - Δίπλωμα 3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο - Δίπλωμα 4ος,5ος,6ος Νικητής : Δίπλωμα

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή σε κάποιο ηλικιακό γκρουπ είναι η συμμετοχή 6 αθλητών, διαφορετικά θα υπάρξει σύμπτυξη με την αμέσως προηγούμενη ηλικιακή κατηγορία.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, πλησίον του τερματισμού.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ:

 

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

 

ΠΟΙΝΕΣ:

 

Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.

 

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: (θα ανακοινωθεί)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Σιώνης Γρηγόριος τηλ.6972260438 email:grekmar40@yahoo.gr

 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

 

1.   Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσης προκήρυξης των αγώνων.

 

2.  Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα των αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

 

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, της διαδρομής, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Ο.Π.

 

Η   Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Χάρτης-Υψομετρικά, Δηλώσεις συμμετοχής.

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΩΝ

https://strava.app.link/JZDgqVdgNLb


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου