Σελίδες

Contact

Επικοινωνία: 6945770475 
                      6977355340 
                      mail:  xrodif@yahoo.gr

4 σχόλια:

 1. ελπιζω η διαδρομη το 2013 ναγινει ποιο απαιτητικη και δυσκολη!!!!!!
  Οχι να χουμε περικοπες-κριση και Eδω?(χα, χα....)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο στην υπέροχη διοργάνωση. Η χάραξη της διαδρομής ήταν ομολογουμένως φανταστική. Όλοι είχαν να πουν και ένα πολύ θετικό σχόλιο, με κορυφαίο αυτό ενός Θεσσαλονικιού " πω-πω ρε πασάκα μου τι διαδρομή είναι αυτή, όλο Σειχ σου και Σειχ σου, πήξαμε στο πεύκο"...
  Καλή δύναμη σε όλους και πάντα τέτοια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Καλησπέρα ή Καλημέρα
  Είχα λάβει μέρος στον αγώνα που έγινε στο Πόζαρ στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2016. Συγκεκριμένα στον αγώνα των 5.000m.
  Έχω να σας πω μόνο καλά λόγια για την οργάνωση.
  Αυτό που χάρηκα, μεταξύ άλλων, ήταν που αναθέσατε αρμοδιότητες σε μικρά παιδιά, κάτι που δεν συνηθίζεται στην εποχή μας και μπράβο σας.
  Θα ήθελα σε επόμενη οργάνωση να υπήρχει πρόβλεψη και για κάποια παροχή για τους συμμετέχοντες στα λουτρά, για παράδειγμα στις εξωτερικές πισίνες.
  Θα ήθελα ακόμη επειδή δεν μπορώ να τυπώσω το αναμνηστικό - πιστοποιητικό, ίσως κάνω κάτι λάθος να μου δώσετε τις κατάλληλες οδηγίες.
  Επίσης αν υπάρχει κάποιο site που υπάρχουν φωτογραφίες του αγώνα να με ενημερώστε.
  Εύχομαι να έχετε δύναμη στην προσπάθεια που κάνετε και συνεχίσετε να οργανώνετε ωραιους αγώνες.
  Ευχαριστώ
  Τάτσης Νικόλαος
  Ιωάννινα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές για τους αγώνες που διοργανώνουν στην πανέμορφη αυτή περιοχή. Ήταν η τρίτη χρονιά που συμμετείχα με τον γιό μου.Την πρώτη χρονιά ο γιός μου δεν είχε κλείσει τα 11 χρόνια. Από τότε τρίτη χρονιά φέτος παίρνει μέρος γιατί του αρέσει πάρα πολύ. Τούτη τη χρονιά όμως (2017) συνέβη κάτι που οι διοργανωτές θα πρέπει να το δούνε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.Ενώ ο γιος μου τερμάτισε τρίτος στη γενική κατάταξη των πέντε χιλιομέτρων οι διοργανωτές δεν τον βράβευσαν αλλά τον παρέπεμψαν να βραβευτεί στην κατηγορία μόνο των εφήβων. Λάθος και κάποιοι το καταλάβανε από τους διοργανωτές κάποιοι όχι. Κρίμα κύριοι γιατί και ο δεύτερος της γενικής ήταν έφηβος και θα έπρεπε στα παιδιά αυτά να τους αποδοθεί αυτό που τους άξιζε όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Σας ευχαριστώ και Παύλο συγνώμη αν ύψωσα λίγο τον τόνο της φωνής μου. Και του χρόνου. Θανάσης Ζαφειρόπουλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή